Om Jessica

Välkommen till HR-Kompassen!

Jag ser framemot att vara med dig, ditt team, ditt företag på er utvecklingsresa. Är du/ni redo!?


Jag är organisationskonsult, utbildare och föreläsare. Jag är beteendevetare, terapeut (KBT) och är certifierad och vidareutbildad i många olika metoder och modeller. Det är av stor vikt att jag ständigt läser och förkovrar mig för att ni ska få ta del av den senaste forskningen och metoderna. 


Jag har  lång erferanhet av operativt ledningsarbete och har arbetat med att stötta, utbilda och coacha chefer och medarbetare i över 20 år. 

Jessicas historia

1971

Jag brinner för människor och utveckling. Jag bidrar till att du får verktyg, energi och kompetens så att du som ledare och chef direkt kan göra skillnad i din vardag. 


Vill du utvecklas tillsammans med din ledningsgrupp och/eller ditt team arbetar vi genom en process som innebär skillnad för individ, grupp och verksamhet. 


Jag blandar teori med praktik, allvar med humor och utgår från era behov. 

2014

2019

2020

Jag föddes i Luleå. Jag är en äkta norrbottning men älskar att resa. Jag arbetar i hela Sverige och i Spanien. 

Jag startade HR-Kompassen. Gick från en fast och trygg anställning som personalchef, som var ett intressant, lärorikt och välbetalt jobb till en helt annat liv som egenföretagare. Jag valde att följa min dröm, jag brinner att utveckla människor och bidra till andras utveckling. Detta får jag nu göra fullt i HR-Kompassen. 

Utvecklade verksamheten genom att starta Resekompassen. 

Spaninen är ett perfekt ställe för att utveckling. Ett miljöombyte gör alltid gott för lärandet och gruppen. Det är skräddarsydda resor för företag, ledningsgrupper och för individer som vill utvecklas individuellt och/eller i padel.

På grund av rådande omständigheter i världen har jag även börjat köra mina inspirationsföreläsningar och utbildningar digitalt.